onsdag 15. januar 2014

Januarlyset

Det beste med januar er lyset. Kvar dag blir lengre, og når sola står på er det som ein kraftig lyskastar er satt inn frå sida mot naturen. Ikkje ovanfrå, men frå sida. Til og med dei spede lyngplantene som stikk opp av snøen lager lange skuggar over den bare lyngheia. Ulsteinvik er ein fantastisk fin plass å bu i januar. Ein går berre rett ut frå døra og får dette med seg på ein totimars-tur.
6 kommentarer:

 1. Hei :) for en fin blogg du / dere har. Gøy å lese om alle turene og ting som ellers skjer. Fine bilde av flott natur har du å her på bloggen din.

  Er stadig vekk på utkikk etter blogger som har tur og natur som tema.. og har funnet flere og flere i det siste. Har lagt meg til som følger oss deg som jeg håper du godtar slik at jeg kan få lagt deg til min bloggliste.. så jeg lettere finner deg igjen.

  Kommer innom deg igjen:)

  Hilesn Evelyn

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt med ei slik flott tilbakemelding! Vi blir aldri leie av natur og tur, og vil jo veldig gjerne at barna også skal få oppleve dette som ein verdi dei ynskjer å ta med seg vidare i livet. Nokre gonger lykkas vi, og andre gonger opplever vi at det går litt meir trått.

   Slett
 2. Flott blogg og fantastiske bilder av natur og spreke små & store :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tilbakemeldinga. Det gir giv til å skrive meir:)

   Slett
 3. Kjempe fine bilder med flott lys ja. Du er heldig som bor i slik vakker natur :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tilbakemeldinga. Ja, januarlyset er, etter mitt syn, noko av det aller flottaste lyset i løpet av året. Mulig det har noko med at vi har vendt oss til mørket og mykje grått rundt oss. Og når ein då får slike dagar, blir ein utruleg glad og takknemlig for å kunne nyte naturen rett utanfor sitt eige hus. Det er mykje fint med storbyane, men akkurat januarlyset, det blir enda meir magisk i den opne naturen.

   Slett